kategori

parajumpers parka til salgs

Vi er glade for å tilby spennende nye stiler for alle – disse lette, isolerte jakker og vester er den ideelle paringen av mote og funksjon. Kjøp ferske nye jakker sammen med våre favoritt klassiske stiler nedenfor.

parajumpers designer Massimo Rossetti har vellykket bygget en av verdens ledende yttertøy merkevarer. Den første samlingen fra Parajumpers hadde kun 3 plagg hver for menn og kvinner, og merkevaren fortsetter å lykkes med en håndfull immaculately designet stykker.
Den originale PJ-kolleksjonen besto av identiske jakker laget av ett stoff i fire farger for menn og kvinner. Disse første stilene var Gobi, Kodiak og Denali. Gobi har en toveis zip som åpnes øverst og nederst. Den lyse gule kategorien fungerer som en nikk til Parajumpers, da gul er et signal for å finne en person i en vanskelig situasjon. Jakken inneholder også en iPod-lomme, mobiltelefonlomme og lastlomme for hva bæreren ønsker å lagre. Menns og kvinners stiler er nesten identiske, med unntak av et avtagbart interiør i menns jakke.

Med sitt toppmoderne utvalg av tekniske brikker og et etos med grunn av en følelse av sofistikert funksjonalitet, er merket i forkant med enkel å bruke.